NEETU DHABA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1409 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Neetu Dhaba. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 0:48 Very good clean food
18 sep 2022 om 20:22 Beste indiaas restaurant in Amsterdam. Punt.
18 sep 2022 om 20:10 Eten is heerlijk en werd snel gebracht. Alleen de garlic naan was echt heel vies. Net alsof je hele tenen knoflook aan het eten was, veel te overheersend.
18 sep 2022 om 12:27 Wederom genoten van een mooie maaltijd, fijne en verrassende variëteit van smaken
17 sep 2022 om 22:19 Normaal erg goed ,maar vanavond niet het bestelde gehad en vond het wat minder. Zet hem op, want jullie kunnen het.
11 sep 2022 om 22:39 tasty
7 sep 2022 om 22:18 De bezorger had besloten om eerst een bestelling naar Nieuw Sloten te brengen i.p.v. eerst naar mijn huis terwijl ik letterlijk tussen nw sloten en het restaurant zit. Hij moest notabene langs mijn huis rijden om daar te komen
30 aug 2022 om 20:24 Lekker eten. Op afgesproken tijd bezorgd.
27 aug 2022 om 18:55 Mijn favoriete restaurant!
22 aug 2022 om 21:41 Jullie hebben de porties verkleind, alloo matter gerecht eruit gehaald. Kip doen jullie heel zuinig mee, terwijl prijzen heel erg zijn verhoogd. Zeur teleurgesteld in jullie.
22 aug 2022 om 0:13 Te duur voor wat je krijgt, enorme prijsstijgingen en te weinig voor wat je krijgt.
14 aug 2022 om 20:48 Sorry,maar de butter chicken was echt extreem zoet,veel teveel suiker,werd er misselijk van.